Over mij
Ik ben een digitale ontwerper gebrand op het ontwerpen van visueel aantrekkelijke en innoverende producten die werkelijke problemen oplossen.

Opgeleid met een gebruikersgerichte filosofie, kan ik andermans visies goed doorvertalen naar waardevolle interfaces. Daarnaast ben ik gepassioneerd over het creëren van visuele identiteiten en branding.
Dit ben ik

Ik ben 24 jaar oud en ik woon in Delft. In december 2023 heb ik mijn Bachelor of Science in Communication & Multimedia Design behaald aan de Hogeschool Rotterdam. Gedurende mijn opleiding heb ik een gebruikersgerichte filosofie ontwikkeld en waardevolle ervaring opgedaan als UX- en digital designer bij ontwerpbureaus zoals Label A en Born05. Daarnaast heb ik in 2022 een minor in branding afgerond en in 2019 mijn propedeuse behaald in Creative Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds 2023 ben ik werkzaam als hoofdontwerper bij de start-up Eyk in Rotterdam.

Als digitale ontwerper bedenk ik innoverende oplossingen die vorm krijgen in gebruikersgerichte interfaces, oplossingsgerichte installaties of volledige platforms. Mijn doel is om werkelijke problemen op te lossen en (op esthetisch vlak) te inspireren; ik geloof dat je tot waardevolle producten komt door aandachtig te luisteren en door creatieve vrijheid te nemen in het ontwerpproces.

Ik ben een assertieve teamspeler, die in staat is om ontwerpprocessen te leiden. In samenwerking is een open en ontspannen sfeer het belangrijkst, hierdoor wordt iedereen betrokken in het proces en wordt er oprechte feedback gedeeld en opgenomen. In het Design Thinking proces ben ik vertrouwd in alle fases, waarbij ik me specialiseer in het uitwerken. Het liefst breng ik concepten tot leven op de meest esthetische en ongecompliceerde wijze — een tikkeltje perfectionistisch en volgens de filosofie van Dieter Rams: "Good design emphasises the usefulness of a product whilst disregarding anything that could possibly detract from it."
Naast ontwerpen, houd ik mij graag bezig met muziek. Van het luisteren naar de nieuwe Fontaines D.C. single naar het rondspringen in een moshpit bij Kendrick Lamar. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe muziek en verken dat voornamelijk door festivals te bezoeken of recensies te schrijven voor MuziScene.

Daarnaast uit ik mijzelf graag door middel van kleding en bezoek ik regelmatig moderne kunstmusea, vooral rondom thema's zoals hiphop, mode of diversiteit. In het weekend ben ik actief bezig met voetbal of werk ik als barman in een café.
Op zoek naar jou?
Ik ben op zoek naar een full-time positie als digital designer. Daarbij ben ik vooral geïnteresseerd in het werken aan creatieve digitale interfaces, branding, vormgeving en culturele/maatschappelijke oplossingen. 

Neem contact op via mail of LinkedIn om het samen over design te hebben!
Ervaring
2021 - heden
Design

2019 - 2023
Bachelor, 8,3
2018 - 2019
Bachelor, Pr.
Digital designer bij Eyk, Rotterdam


Communication & Multimedia Design (Hogeschool Rotterdam)
+ UX Design stage bij ontwerpbureau Label A, Rotterdam
+ Minor in branding aan de Hogeschool Rotterdam
+ Digital design afstudeerstage bij Born05, Utrecht


Commerciële economie: Creative Marketing & Sales (Hogeschool Rotterdam)
+ Marketing stage bij club/podium Steck, Delft
Back to Top